ALGEMENE VOORWAARDEN

  1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op het bestellen van je eigen Eagles plaatje, in navolging op de Go Ahead Eagles sportplaatjesactie bij de deelnemende supermarkten.
  2. Deze website heeft als doel om u als fan de mogelijkheid te bieden om een eigen Eagles plaatje te bestellen. 
  3. Uw gegevens hebben wij nodig om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Deze zullen in geen geval doorverkocht worden aan derden.
  4. Uw supermarkt behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de website en actie stop te zetten of de voorwaarden tussentijds te wijzigen.
  5. Door deelname verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de inhoud van deze voorwaarden. Verder verklaart de deelnemer akkoord te zijn met de algemene voorwaarden van deze website die onverkort van toepassing blijven naast deze voorwaarden.
  6. Na eventueel onacceptabel taalgebruik en/of misbruik van deze website kan Goodfield Management, eigenaar van deze website, besluiten om de aanvraag van de deelnemer te annuleren of te wijzigen.
  7. Goodfield Management is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor verkeerde uitgaven van de plaatjes, tenzij daar wel reden voor is en de klant hiervan melding maakt via contact@mijneaglesplaatje.nl. Mijneaglesplaatje.nl zal dan met de klant contact opnemen en de situatie bekijken. Er zal dan naar een oplossing gezocht worden indien van toepassing.
  8. U dient de betreffende gegevens zo zorgvuldig mogelijk in te vullen, aangezien wijzigingen na de bestelling niet meer doorgevoerd kunnen worden.
  9. Uw eigen Mijn Eagles plaatje kunt u bestellen tot en met 18 april 2021. U kunt uw plaatje bij de ruilbeurs ophalen of de week erna in uw supermarkt.